07/12/2018 15:25

Πυρκαγιά σε βοηθητικό οικίας στην Έγκωμη από ηλεκτρική συσκευή

Σε συνολικά 23 κλήσεις παγκύπρια λόγω έντονης βροχόπτωσης ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες μέχρι και σήμερα με το σοβαρότερο περιστατικό να σημειώνεται γύρω στις 14.57 της Πέμπτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πρόκειται «για πυρκαγιά σε βοηθητικό οικίας στην οδό Δημοκρατίας στην Έγκωμη».

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.22. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω προβλήματος σε ηλεκτρική συσκευή.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ηλεκτρική συσκευή (ψυγείο μικρό) εντοιχισμένο σε πάγκο ενώ από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν ο εξοπλισμός και η βαφή του υποστατικού.

Έγινε χρήση πυροσβεστήρα CO2 πριν την άφιξη την  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία  έκανε τελική κατάσβεση με χρήση του πυροσβεστήρα και με ξηρή σκόνη. Έγινε, επίσης εξαερισμός του χώρου.

Συνολικά, η  Πυροσβεστική Υπηρεσία   από τις 06.00 της 6ης Δεκεμβρίου  2018 μέχρι και τις 06.00 της 7ης  Δεκεμβρίου  2018 ανταποκρίθηκε  σε 41 κλήσεις για βοήθεια, 3 πυρκαγιές ,34 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις.

Tags:
Cheap Website Traffic