06/12/2018 10:53

Τριτοκοσμική και ανθυγιεινή η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου (Φωτογραφία)

Τα σεντόνια των ασθενών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου αφήνονται μαζεμένα στα σιδερένια καλάθια μεταφοράς, τα οποία βρίσκονται τοποθετημένα εκτός νοσοκομείου. Πρόκειται για σεντόνια λερωμένα, τα οποία εκτός από το γεγονός ότι σε αυτά κοιμήθηκαν ασθενείς, ενδεχόμενα να έχουν αίμα ή πλάσμα, φάρμακα και σίγουρα μικρόβια και ιούς.

Το φαινόμενο αυτό δεν είναι πρωτοφανές, καθώς όπως πληροφορείται η στήλη η διαδικασία αυτή γίνεται καθημερινά.

Πλένονται στη Λευκωσία

Ο λόγος που τηρείται αυτή η άκρως ανθυγιεινή – όπως μας λέχθηκε – τακτική, η οποία θυμίζει τριτοκοσμικές χώρες, είναι επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα πλυσίματος των σεντονιών στην επαρχία Πάφου (είτε εντός, είτε εκτός του νοσοκομείου) αλλά μεταφέρονται στη Λευκωσία!

Το i-eidisi πληροφορείται ότι εδώ και πολύ καιρό αποφασίστηκε να σταματήσει η λειτουργία του πλυντηρίου του νοσοκομείου και πως το νοσοκομείο θα εξυπηρετείται από τη Λευκωσία.

Το γεγονός προκαλεί εύλογα ερωτήματα, όχι μόνο σε σχέση με την παράλογη απόφαση του “πήγαινε – έλα” και της απόστασης από τη Λευκωσία στην Πάφο προκειμένου να πλυθούν τα σεντόνια, αλλά και σε σχέση με τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε σχέση με την υγείας των ασθενών αλλά του γεγονότος ότι τα λερωμένα σεντόνια βρίσκονται σε στοίβες στον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου.

Περιγραφική της όλης κατάστασης η φωτογραφία που απέστειλε στο i-eidisi αναγνώστης.

Tags:
Cheap Website Traffic