“Η Κοινότητα των Μαρωνιτών δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο αυτή την συμπεριφορά του Δήμου Λευκωσίας και του Υπουργείου Μεταφορών”

“Η Κοινότητα των Μαρωνιτών δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο αυτή την συμπεριφορά του Δήμου Λευκωσίας και του Υπουργείου Μεταφορών”

Ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών Γιαννάκης Μούσας, καλεί τους πιστούς που βρέθηκαν στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Χαρίτων στην Πύλη Πάφου και ο Δήμος Λευκωσίας τους εξέδωσε εξώδικο, να μην το πληρώσουν αλλά να επικοινωνήσουν μαζί του. 

Μεταξύ άλλων, σημειώνει ότι η Κοινότητα των Μαρωνιτών δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο αυτή την συμπεριφορά του Δήμου Λευκωσίας και του Υπουργείου Μεταφορών.

Αυτούσια η δημοσίευση του:

Καλώ όλους όσους έχουν παρευρεθεί στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Χαρίτων στην Πύλη Πάφου για τους σημερινούς εορτασμούς και έχουν βρεί στα αυτοκίνητα τους καταγγελία του Δήμου Λευκωσίας για παράνομη στάθμευση όπως επικοινωνήσουν μαζί μου στο τηλ. 99453500. Καλώ επίσης όλους όπως μή πληρώσουν το συγκεκριμένο πρόστιμο. Η Κοινότητα των Μαρωνιτών δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο αυτή την συμπεριφορά του Δήμου Λευκωσίας και του Υπουργείου Μεταφορών. Εδώ και τρεις μήνες μας κοροϊδεύουν ότι θα διευθετήσουν ειδικό χώρο στάθμευσης για τον Καθεδρικό μας Ναό και αντ’ αυτού φορτώνουν τους πιστούς με καταγγελίες και πρόστιμα. Το ποτήρι έχει πλέον ξεχυλίσει. Η Κοινότητα θα κάνει αυτό που πρέπει για να κρατήσει ζωντανή την Παναγία των Χαρίτων. Την καρδια των Μαρωνιτών.

Η δημοσίευση του κ. Μούσα συνοδεύεται με την πιο κάτω φωτογραφία: