Πλημμύρισε η Βουλή, δριμεία κριτική για τις κρατικές υπηρεσίες

Πλημμύρισε η Βουλή, δριμεία κριτική για τις κρατικές υπηρεσίες

Δριμεία κριτική από τη Βουλή κατά των κρατικών υπηρεσιών με αφορμή το γεγονός ότι το κτήριο του Κοινοβουλίου πλημμύρισε την Τρίτη λόγω των τελευταίων βροχών.

Ο εκπρόσωπος  Τύπου της Βουλής Λουκάς Φουρλάς σε σχετική δήλωση είπε ότι η εικόνα που παρουσίαζε το πρωί της Τρίτης το Κοινοβούλιο “δεν τιμά κανένα μας”.

Πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος της Βουλής, εδώ και δυόμισι χρόνια, από την πρώτη εβδομάδα  εκλογής και ανάληψης των καθηκόντων του καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να πείσει για την ανάγκη ανέγερσης νέου κτηρίου του Κοινοβουλίου.

Συνεχίζοντας ανέφερε πως παρόλες τις προσπάθειες και παρόλο που το συγκεκριμένο έργο έχει εγκριθεί σχεδιαστεί εδώ και δεκαετίες σκοντάφτει πάνω σε διαδικασίες που κάθε άλλο παρά βοηθούν την υλοποίηση του.

Ακόμα και η επέκταση του υφιστάμενου κτηρίου του Κοινοβουλίου δεν προχωρά αφού οι υπηρεσίες αυτού του κράτους, κάθε άλλο παρά βοηθούν, είπε ο κ. Φουρλάς, αναφέροντας περαιτέρω ότι αυτή η κατάσταση θα πρέπει να προβληματίσει.

Αν ο Πρόεδρος της Βουλής και αυτό το Κοινοβούλιο τυγχάνουν αυτής της αντιμετώπισης δεν τολμώ να πιστέψω τι περνά ένας πολίτης που θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις υπηρεσίες, είπε ο Εκπρόσωπος της Βουλής.

Τέλος ο κ. Φουρλάς έθεσε προς προβληματισμό το ενδεχόμενο να υπήρχε σήμερα στο Κοινοβούλιο επίσκεψη από ηγέτη ξένου κράτους.

Κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ