02/12/2018 12:31

Σε πνεύμα Χριστουγέννων και η Λεμεσός

Τριάντα μέρες χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας σε κάθε γωνιά της πόλης, υποσχέθηκε ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, στη διάρκεια της φωταγώγησης του νέου Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου χθες βράδυ, στην παρουσία εκατοντάδων πολιτών.

Ανάβοντας τον διακόπτη με τον οποίο έγινε η φωταγώγηση του νέου Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και ολόκληρου του γιορτινού διακόσμου της Λεμεσού, ο Νίκος Νικολαΐδης ευχήθηκε όπως η αγάπη των Χριστουγέννων να πλημμυρίσει τις καρδιές των πολιτών.

«Σας καλούμε να νιώσετε πάλι παιδιά, να νιώσετε την αγάπη και με αυτή την αγάπη να αγκαλιάσετε τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη», είπε. Εμείς από πλευράς μας, πρόσθεσε, «έχουμε δημιουργήσει ένα δέντρο γεμάτο αναμνήσεις, στολίδια, δώρα για τα παιδιά, διότι τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά». Φέτος, συμπλήρωσε ο κ. Νικολαΐδης «έχουμε δημιουργήσει μια ανεπανάληπτη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Δεκάδες καλλιτέχνες θα μεταφέρουν τα Χριστούγεννα σε όλες τις γωνιές της Λεμεσού».

Η εκδήλωση άρχισε στις 1730 με τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Λεμεσού και την παιδική «Χορωδία των Ονείρων». Στις 1800 έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, από τον Δήμαρχο στην παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού.

Το φωταγωγημένο άρμα του Άγιου Βασίλη με τη συνοδεία του διέσχισε την οδό Ανεξαρτησίας, κατέληξε στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, στο εργαστήρι που στήθηκε εκεί για να μπορεί ο Άγιος Βασίλης να μοιράζει δώρα στα παιδιά.

ΚΥΠΕ

Tags: