30/11/2018 17:27

Πώς να μεταβείτε στο NICOSIA MALL με ευκολία

Το νέο NICOSIA MALL ξεπέρασε κάθε προσδοκία επιτυχίας από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του στις 21 Νοεμβρίου. Εξού και το ότι χιλιάδες ατόμων σπεύδουν να το επισκεφθούν καθημερινά.

Ειδικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, έχει γίνει επένδυση στο τοπικό οδικό δίκτυο της περιοχής – της τάξης των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ – το οποίο έχει αναβαθμιστεί για να παρέχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο νέο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας.

Η αναβάθμιση της οδικής υποδομής συμπεριλαμβάνει τη λειτουργία εξόδου από τον κυκλικό κόμβο της Ανθούπολης, τη δημιουργία ενός δρόμου για την διέλευση προς το Nicosia Mall και ενός δεύτερου δρόμου που χρησιμοποιείται για την αποχώρηση των επισκεπτών από το χώρο.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ

Οδηγίες από το κέντρο της πόλης

Ξεκινώντας από τα φανάρια Γαβριηλίδη, κατευθυνθείτε ευθεία προς Έγκωμη, φτάνοντας στα φανάρια στο Μετόχι Κύκκου à Στρίψτε αριστερά προς την Λεωφόρο Αρχαγγέλου Μιχαήλ à στον κυκλικό κόμβο του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ συνεχίστε ευθεία και κατευθυνθείτε κάτω από τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου à βγείτε στην έξοδο προς Λακατάμια/Παλαιχώρι  à φτάνοντας στον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης συνεχίστε ευθεία, προς τον αυτοκινητόδρομο Α9  à βγείτε από την πρώτη έξοδο προς την Οδό Κοπεγχάγηςà Συνεχίστε ευθεία και θα βρεθείτε στο  “Incredible”!

Οδηγίες από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Από τον κυκλικό κόμβο στο ΓΣΠ, κατευθυνθείτε προς τον κυκλικό κόμβο στην είσοδο της Λευκωσίας à Βγείτε αριστερά προς τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού à συνεχίστε ευθεία  από τον κυκλικό κόμβο της Λεωφ. Τσερίου και της Λεωφ. Στροβόλου μέχρι τον 3ο κυκλικό κόμβο στην περιοχή Αρχαγγέλου à από τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου βγείτε από την πρώτη έξοδο αριστερά προς Κοκκινοτρυμιθιά  à Στη συνέχεια, βγείτε στην έξοδο προς Λακατάμια/Παλαιχώρι  à φτάνοντας στον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης συνεχίστε ευθεία, προς τον αυτοκινητόδρομο Α9  à βγείτε από την πρώτη έξοδο προς την Οδό Κοπεγχάγηςà Συνεχίστε ευθεία και θα βρεθείτε στο  “Incredible”!

 

Tags:
Cheap Website Traffic