29/11/2018 13:58

Υπο κράτηση 37χρονος που φέρεται να απαίτησε με απειλές, περιουσία ύψους 60 χιλιάδων ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον 37χρονου από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαίτησης περιουσίας με απειλές με σκοπό την κλοπή, απειλή και απειλή βιαιοπραγίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 22 Νοεμβρίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ, από 60χρονο από τη Λάρνακα ότι 37χρονος, άνεργος από τη Λάρνακα απαίτησε με απειλές, σε σημείωμα που τοποθέτησε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, όπως του δοθεί το χρηματικό ποσό των 60 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το σημείωμα το εντόπισε το βράδυ μεταξύ 15 – 16 Νοεμβρίου.

Ο 60χρονος έδωσε πληροφορίες στην Αστυνομία για υποψίες του εναντίον του 37χρονου και δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ο ύποπτος συνελήφθη χθες το απόγευμα.

Λάρνακα: 37χρονος φέρεται να απαίτησε περιουσία ύψους 60 χιλιάδων ευρώ από 60χρονο, με απειλές

Δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 37χρονου όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ ο ύποπτος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τρεις ημέρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 37χρονος απασχόλησε στο παρελθόν την Αστυνομία για παρόμοιας φύσης αδικήματα, με παραπονούμενους μέλη της ίδιας οικογένειας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Tags: