26/11/2018 10:07

Με εγκαύματα έφηβη που προσπάθησε να ανάψει τζάκι

Πυρκαγιά ξέσπασε σε κατοικία στην Πάφο το απόγευμα της Κυριακής, που είχε ως αποτέλεσμα ένα 13χρονο κορίτσι να υποστεί εγκαύματα. Η φωτιά ξέσπασε όταν η 13χρονη επιχείρησε να ανάψει το τζάκι της οικίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η νεαρή φαίνεται να έριξε υπερβολική εύφλεκτη ύλη στο τζάκι με αποτέλεσμα όταν άναψε το σπίρτο η φωτιά να ξεχυθεί στο δωμάτιο. Η 13χρονη υπέστη εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού στα χέρια και την πλάτη. Την ώρα εκείνη στο σπίτι βρισκόταν και η μητέρα της νεαρής, η οποία ακούγοντας τις κραυγές της κόρης της κάλεσε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Η Πυροσβεστική έσπευσε αμέσως, αρχίζοντας το έργο της κατάσβεσης της φωτιάς. Η 13χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία, αν και η κατάσταση της κρίνεται ως σταθερή και εκτός κινδύνου.

Οι έρευνες στη σκηνή του συμβάντος συνεχίζονται. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές ύψους 10 χιλιάδων ευρώ σε τοίχους και εξοπλισμό του δωματίου.

Πηγή: philenews.com

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic