24/11/2018 11:08

Σύλληψη δύο προσώπων στην Πάφο για παράνομη κατοχή περιουσίας

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 27 και 50 χρόνων προχώρησε χθες μεσημέρι η Αστυνομία μετά από έρευνα που διενεργήθηκε και στην κατοχή τους βρέθηκε περιουσία για την οποία δεν ήταν σε θέση να δώσουν ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα, ενώ τα πιο πάνω πρόσωπα βρίσκονταν εντός αυτοκινήτου σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στην Πάφο, προσεγγίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας για διενέργεια ελέγχου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του αυτοκινήτου ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης σε σωματικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του μεγάλος αριθμός κλειδιών αυτοκινήτου, δύο κινητά τηλέφωνα ένα GPS και μία κάμερα αυτοκινήτου. Στην κατοχή εντοπίστηκε επίσης ένα ρολόι χειρός αξίας €5,000. Για τα πιο πάνω ο 27χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους. Και οι δύο τέθηκαν υπό κράτηση.

Σημειώνεται ότι, στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου μετέβη πρόσωπο το οποίο αναγνώρισε την κάμερα αυτοκινήτου που είχε στην κατοχή του ο 27χρονος, ως δική του που κλάπηκε από το αυτοκίνητό του στις 15/11/2018.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic