Σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων για τα τροχαία δυστυχήματα ζητούν οι Οικολόγοι

Σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων για τα τροχαία δυστυχήματα ζητούν οι Οικολόγοι

Η κατάσταση με τα τροχαία ατυχήματα έχει κτυπήσει κόκκινο αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών το οποίο καλεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να συγκαλέσει σύσκεψη αρχηγών κομμάτων για ένα γενικό εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης των τροχαίων ατυχημάτων.

​Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών εκφράζει μεγάλη ανησυχία και προβληματισμό για την αύξηση των τροχαίων θανάτων. “Τις τελευταίες μέρες το κακό έχει παραγίνει και δεν πάει άλλο”.

Η Κύπρος, σύμφωνα με το Πράσινο κόμμα, αποτυγχάνει να ακολουθήσει τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. “Δεκάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους ή τραυματίζονται σοβαρά κάθε χρόνο.

Ζητούμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων για να καταρτιστεί ένα γενικό εθνικό σχέδιο για αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις να καταθέσουμε μέσα στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ