Ο Δήμος Στροβόλου τίμησε Παρέλλη και Κοντίδη

Ο Δήμος Στροβόλου τίμησε Παρέλλη και Κοντίδη

Πραγματοποιήθηκε και φέτος από το Δήμο Στροβόλου η θεσμοθετημένη εκδήλωση «Βράβευσης Αθλητών και Σωματείων Στροβόλου», κατά την οποία απονεμηθήκαν ειδικά τιμητικά βραβεία στους αθλητές Απόστολο Παρέλλη και Παύλο Κοντίδη.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Δήμος Στροβόλου αναφέρει ότι κατά την εκδήλωση έγινε απονομή επάθλων σε 223 αθλητές και απονομή Τιμητικών Πλακετών σε 38 σωματεία του Στροβόλου, για τις διακρίσεις και την προσφορά τους στον Αθλητισμό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, Πρόεδροι αθλητικών ομοσπονδιών, εκπρόσωποι σωματείων Στροβόλου, αθλητές, γονείς, κ.α.

Σε χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Στροβόλου, Αντρέας Παπαχαραλάμπους, τόνισε τη σημασία που αποδίδει ο Δήμος στην προώθηση του Αθλητισμού στην περιοχή του και τις ευκαιρίες άθλησης που παρέχει στους Δημότες Στροβόλου καθώς και στα Αθλητικά Έργα που προγραμματίζονται να γίνουν τον επόμενο χρόνο.

Υποσχέθηκε, δε, ότι η εκδήλωση αυτή που έχει πλέον καταστεί θεσμός για το Δήμο θα συνεχίσει να οργανώνεται και στο μέλλον διότι όπως χαρακτηριστικά ανάφερε «μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε ανάμεσα στους πρωταθλητές μας, που με τις επιδόσεις και το ήθος τους μας τίμησαν για άλλη μια φορά».

Χαιρετισμούς απεύθυναν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, Δημήτρης Λεοντής, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Ντίνος Μιχαηλίδης και η Κάλλη Χατζηϊωσήφ εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας.

Κατά την εκδήλωση προβλήθηκαν βιντεοταινίες με στιγμιότυπα από τις επιτυχίες των δύο τιμώμενων προσώπων.

ΚΥΠΕ