22/11/2018 12:14

Έναρξη πωλήσεων καλοκαιρινών εισιτηρίων από Cyprus Airways

Την έναρξη πωλήσεων για τα καλοκαιρινά τους δρομολόγια από τη Λάρνακα προς χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής ανακοινώνουν οι Cyprus Airways, καθώς και την πολιτική τους για αποσκευές με βάση την κατηγορία ναύλου που θα επιλέξουν να αγοράσουν οι επιβάτες.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αερογραμμής «οι πτήσεις προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πράγα, Μπρατισλάβα, Κόσιτσε, Τελ Αβίβ και Βηρυτό είναι διαθέσιμες προς πώληση από τις 21 Νοεμβρίου 2018». Η εταιρεία, προστίθεται, θα ανακοινώσει σύντομα πωλήσεις και σε άλλους ελκυστικούς προορισμούς.

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Η Cyprus Airways, αναφέρεται, προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η εταιρεία ανακοινώνει επίσης νέα πολιτική για τις αποσκευές, η οποία θα επηρεάσει τους επιβάτες που επιλέγουν την κατηγορία ναύλων basic και θα ισχύει από τις 31 Μαρτίου 2019, σύμφωνα με την οποία θα μπορούν να κάνουν check-in μία χειραποσκευή 10 κιλών.

Ακολουθεί πίνακας με την πολιτική της αερογραμμής με βάση την κατηγορία ναύλου που επιλέγουν οι επιβάτες:

Item ECONOMY BASIC ECONOMY FLEX
Χειραποσκευή (έως10kg)
Μέγεθος  55х40х20 cm
X
‘Ενα Προσωπικό Αντικείμενο
(γυναικεία/αντρική τσάντα ή θήκη φορητού

υπολογιστή ή σακίδιο πλάτης μεσαίου μεγέθους)

Αποσκευή Check-In (23kg) X
Αποσκευή Check- In (10kg)
Μέγεθος  55х40х20 cm
X
Επιλογή Θέσης Με χρέωση
Item ECONOMY BASIC ECONOMY FLEX
Επιλογή ευρύχωρης θέσης Με χρέωση Με χρέωση
Επιστροφή χρημάτων X Με χρέωση
Αλλαγή ονόματος Με χρέωση
Χρέωση αλλαγής ημερομηνίας/πτήσης Με χρέωση

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic