17/11/2018 09:04

Περίεργος… τραυματισμός στη Λεμεσό

Ένας περίεργος τραυματισμός, ελλείπείς στοιχεία και ο άγνωστος μεταφορέας. 

Ενώπιον μας ιδιαίτερης και συνάμα περίεργης κατάστασης βρέθηκαν αντιμέτωποι γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και Αστυνομία το πρωί της Παρασκευής 16/11/18.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες του i-eidisi, στις 9:00 το πρωί της Παρασκευής, μέλη της φρουράς του Νοσοκομείου Λεμεσού τηλεφώνησαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών. Ανέφεραν ότι 10 λεπτά προηγουμένως μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες του νοσοκομείου ένας άντρας τραυματισμένος, ωστόσο το πρόσωπο που τον μετέφερε εγκατέλειψε το σημείο μετά που ο τραυματίας κατέβηκε.

Ο τραυματίας, ο οποίος δεν ήταν θέση να αναφέρει πολλές λεπτομέρειες, μόλις που μπόρεσε να να πει το όνομά του και να εξηγήσει ότι έπεσε από 2,5 μέτρα ύψος.

Η κατάσταση του 49χρονου Ιρανού κρίθηκε ως σοβαρή και ως εκ τούτου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και συγκεκριμένα στο νευροχειρουργικό τμήμα.

Από μέρους της Αστυνομίας έγιναν προσπάθειες προκειμένου να εντοπιστούν πρόσωπα που τον γνωρίζουν, συγγενείς, φίλοι κ.ο.κ., ωστόσο δεν κατέστει δυνατόν να εντοπιστεί κάποιος.

Στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών δεν έγινε κάποια καταγγελία που να αφορά σε εργατικό ατύχημα.

Η υπόθεση συνεχίζει να διερευνάται με σκοπό να εντοπιστούν στοιχεία και να λυθεί το μυστήριο που την περιβάλλει.

Tags:
Cheap Website Traffic