Στις 300 χιλιάδες ευρώ το κόστος ρουχισμού που κλάπηκε από κατάστημα στη Λεμεσό

Στις 300 χιλιάδες ευρώ το κόστος ρουχισμού που κλάπηκε από κατάστημα στη Λεμεσό

Πανάκριβες γούνες το κόστος των οποίων φτάνει τις 300 χιλιάδες ευρώ απέσπασαν κατά τη διάρκεια της νύχτας διαρρήκτες, που έδρασαν με τον ίδιο τρόπο όπως στη διάρρηξη που σημειώθηκε πριν 20 μέρες στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού, με λεία επίσης πανάκριβες γούνες.

“Είναι η δεύτερη υπόθεση που έγινε στη Λεμεσό με παρόμοια είδη που έχουν κλαπεί”, δήλωσε στη σκηνή ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, προσθέτοντας ότι γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα, καθώς ο τρόπος δράσης τους είναι πανομοιότυπος.

Συγκεκριμένα, οι δυο δράστες ανασήκωσαν το εξωτερικό μεταλλικό ρόλο και αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο, απέσπασαν της πανάκριβες γούνες σε χρονικό διάστημα μόλις τριών λεπτών, ενώ αποχώρησαν με όχημα τύπου τζιπ, σκούρου χρώματος.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε στις 3:50 τα ξημερώματα από τον 57χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος και αμέσως η σκηνή αποκλείστηκε, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τεκμηρίων που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών, η δράση των οποίων καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη διάρρηξη, στις 25 Οκτωβρίου, οι δράστες ενήργησαν την ίδια σχεδόν ώρα (3:40), παραβιάζοντας τη γυάλινη είσοδο και αποσπώντας 24 γούνες διαφόρων ειδών, η αξία των οποίων έφτανε τις 200 χιλιάδες ευρώ.