16/11/2018 09:33

Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς γαλαζοαίματοι της Βρετανίας!

Το YouGov έδωσε στη δημοσιότητα την λίστα με τους πιο δημοφιλείς γαλαζοαίματους της Βρετανίας, που καταρτίστηκε με βάση τα αποτελέσματα έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 3.500 Βρετανοί.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο πρίγκιπας Χάρι είναι επίσημα ο πιο δημοφιλής γαλαζοαίματος στη Βρετανία, κάτι που εξηγεί και η φρενίτιδα τον τελευταίο χρόνο απέναντι στο πρόσωπό του με αφορμή τον γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι «ο πιο αξιαγάπητος» της βασιλικής οικογένειάς του, με τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ και τον μεγάλο αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ να ακολουθούν.

Ο Δούκας του Σάσεξ, έκτος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο ψηφίστηκε ο πιο συμπαθητικός και συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό, 77% σε δημοσκόπηση που διεξήχθη την περίοδο 15 Μαΐου-31 Οκτωβρίου 2018. Η έρευνα της YouGov αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι «αξιοθαύμαστος, συμπαθητικός, πνευματώδης, αυθεντικός και αγαπάει τη διασκέδαση».

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι δεύτερη με ποσοστό 74% και ακολουθεί πολύ κοντά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με ποσοστό 73% των ερωτηθέντων να απαντούν ότι έχουν θετική άποψη για εκείνον. Η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και η Μέγκαν Μαρκλ, σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, καταλαμβάνουν τις θέσεις 4 και 6 αντίστοιχα.

Η λίστα των πιο δημοφιλών γαλαζοαίματων της Βρετανίας:

1. Πρίγκιπας Χάρι, Δούκας του Σάσεξ
2. Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ
3. Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Δούκας του Κέιμπριτζ
4. Κάθριν, Δούκισσα του Κέιμπριτζ
5. Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου
6. Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσσεξ
7. Πρίγκιπας Κάρολος
8. Πριγκίπισσα Άννα
9. Ζάρα Φίλιπς
10. Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης
11. Σοφία, Δούκισσα του Ουέσσεξ
12. Πρίγκιπας Εδουάρδος, Κόμης του Ουέσσεξ
13. Πριγκίπισσα Βεατρίκη της Υόρκης
14. Πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης
15. Πρίγκιπας Ανδρέας, Δούκας της Υόρκης

Tags: