Παράδοσης ειδικού εξοπλισμού από το Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα» στο Μακάρειο

Παράδοσης ειδικού εξοπλισμού από το Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα» στο Μακάρειο

Τελετή παράδοσης ειδικού μόνιτορ παρακολούθησης νεογνών (space lab monitor) στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Πρόωρων στο Νοσοκομείο Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ πραγματοποιήθηκε χθες, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Προωρότητας.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» αναφέρει ότι η αξία του ειδικού εξοπλισμού ανέρχεται σε €9.500 και η αγορά του έγινε εφικτή με δωρεά της εταιρίας Μιτσίδη στον Σύνδεσμο.

Όπως προσθέτει το ποσό συγκεντρώθηκε από την πασχαλινή εκστρατεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας «Ζυμώνουμε με αγάπη για τα θαύματα της ζωής».

Συγκεκριμένα με αγορά κάθε συσκευασίας αλεύρι Μιτσίδη, 2 σέντ διατίθεντο στον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα» για την αγορά του μηχανήματος.

Το μόνιτορ παρακολούθησης νεογνών είναι ένα σύγχρονο, εξειδικευμένο μηχάνημα καταγραφής των ζωτικών λειτουργιών του νεογνού, για σκοπούς καλύτερης παρακολούθησης και αντιμετώπισης επιπλοκών με απ` ευθείας σύνδεση με το κεντρικό σύστημα παρακολούθησης.

Την παράδοση του μηχανήματος στην Δρ. Θάλεια Παπαδούρη, Υπεύθυνη της Μονάδας,  πραγματοποίησαν η Πρόεδρος του Συνδέσμου, Στέλλα Κυριακίδου και η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρίας Μιτσίδη, Μαριέττα Μιτσίδη.

Τέλος, ο Σύνδεσμος οργανώνει αυτό τον μήνα σειρά εκδηλώσεων, που αφορούν στην Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας, όπως ενημερωτική εκδήλωση & παζαράκι στο Mall of Cyprus, στη Λευκωσία, την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 και  τη Μωβ Φωταγώγηση στα Μεσαιωνικά Κάστρα Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου, καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο Λευκωσίας, το Σάββατο, 17 Νοεμβρίου, στις 18:00.