Το πρώτο TKS στην Κύπρο – Το κατάστημα με τα μοναδικά είδη κουζίνας ανοίγει τις πόρτες του στο MYMALL της Λεμεσού

Το πρώτο TKS στην Κύπρο – Το κατάστημα με τα μοναδικά είδη κουζίνας ανοίγει τις πόρτες του στο MYMALL της Λεμεσού

Ένα από τα κορυφαία καταστήματα λιανικής πώλησης, το The Kitchen Store (TKS), εγκαινιάζει το πρώτο του κατάστημα στην Κύπρο στο εμπορικό κέντρο του MYMALL Λεμεσού.

Στο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας βρίσκονται συγκεντρωμένα απ’ όλον τον κόσμο κορυφαία προϊόντα για την κουζίνα, την τραπεζαρία, το σπίτι και το μπάνιο.

Η αλυσίδα καταστημάτων The Kitchen Store (TKS), ιδρύθηκε το 2007 και έχει καθιερωθεί ως μια αλυσίδα με τα καλύτερα καταστήματα του είδους της στη Μάλτα.

Το TKS εισάγει συνεχώς νέες επωνυμίες προϊόντων στη γκάμα του και έτσι διατηρεί την πρωτιά του, ως το ιδανικότερο κατάστημα με είδη κουζίνας της Μάλτας. Στόχος του TKS είναι να προωθήσει τα πιο καινοτόμα προϊόντα για τον πάγκο της κουζίνας και όχι μόνο.

Το πρώτο κατάστημα TKS στην Κύπρο θα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του MYMALL Λεμεσού και θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του για το κοινό το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου 2018, προσφέροντας εξαιρετικές προσφορές στους επισκέπτες του.

Το Kitchen Store φιλοξενεί αποκλειστικά διεθνείς επώνυμες μάρκες διαφόρων ειδών για την κουζίνα, την τραπεζαρία, το σπίτι και το μπάνιο όπως Royal Dalton, Bodum, Richardson Sheffield, Reisenthel, Amefa, ASA-Selection, kuchenprofi, Wham, Baker & Salt, Dualit, Brabantia και πολλές άλλες.

Θέλετε το franchise για το επόμενο κατάστημα;

Τώρα είναι η ευκαιρία σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tks-onlinestore.com και συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης franchise.

Κατηγορία ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ