Ανεπιθύμητη στην Αλβανία και η ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους!

Ανεπιθύμητη στην Αλβανία και η ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους!

Η Ελένη Θεοχάρους βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στους Βουλιαράτες και ήταν παρούσα στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Με ανακοίνωσή του το Σάββατο (10.11.2018) το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας την κατηγόρησε για υποκίνηση μίσους και παραβίασης της συνταγματικής τάξης, τη χαρακτήρισε ανεπιθύμητη και της απαγόρευσε την είσοδο στην Αλβανία!

«Η απόφαση αυτή έρχεται ως θεσμική απάντηση των θεσμών της Δημοκρατίας της Αλβανίας, σε διαρκώς επαναλαμβανόμενες εξτρεμιστικές ενέργειες από την Ευρωβουλευτή της Κύπρου, Ελένης Θεοχάρους, οι οποίες υποκινούν το μίσος και παραβιάζουν τη συνταγματική τάξη της χώρας μας, εντός της οποίας δεν είναι πλέον αποδεκτή»!

Σε μια πρώτη αντίδραση, η Ελένη Θεοχάρους, μιλώντας στο SigmaLive τόνισε πως πρόκειται για τίτλο τιμής το να μπαίνει στο στόχαστρο ενός διεφθαρμένου καθεστώτος. «Δεν πρόκειται να κάμψουν ούτε την αντίσταση μου, ούτε την βούληση μου, ούτε το πάθος μου για κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των φρικτά καταπιεσμένων Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου», τόνισε.

Πηγές: newsit.gr με πληροφορίες από sigmalive.com

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ