Έκρηξη Ομονοίας στη Λεμεσό: Ο απολογισμός τραυματισμών και ζημιών (Φωτογραφίες)

Έκρηξη Ομονοίας στη Λεμεσό: Ο απολογισμός τραυματισμών και ζημιών (Φωτογραφίες)

Έκρηξη σε καζάνια με μπογιά που ρυμουλκούνταν από όχημα των δημοσίων έργων για σήμανση του οδοστρώματος, τραυμάτισε πέντε (5) πρόσωπα, στη Λεμεσό.

Πιο συγκεκριμένα από την έκρηξη ένας εργάτης 43 χρόνων των Δημοσίων Έργων, ένας 26χρονος Αλλοδαπός φοιτητής ο οποίος εργάζεται ως διανομέας φαγητού και τραυματίστηκε από ζεστή μπογιά, ένας 32χρονος επιχειρηματίας, ένας 32χρονος πλασιέ από τη Λάρνακα και ένας ανώτερος υπαστυνόμος της Αστυνομίας ηλικίας 46 χρόνων, ο οποίος φέρει αναπνευστικά προβλήματα.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για περίθαλψη στο Νοσοκομείο και σύμφωνα με την πληροφόρηση έχουν πάρει εξιτήριο.

Η έκρηξη στα καζάνια, που βρίσκονταν στη λεωφόρο Ομονοίας στο πλαίσιο εργασιών σήμανσης του δρόμου με μπογιά, έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ ευτύχημα θεωρείται το γεγονός ότι δεν σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός, τόσο από την έκρηξη όσο και από την καυτή μπογιά, που κατέληξε στο οδόστρωμα και σε διερχόμενα οχήματα.

Στη σκηνή έφτασαν Πυροσβεστικά οχήματα και η Αστυνομία, ενώ επιθεωρητές του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας άρχισαν εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι προκάλεσε την έκρηξη στα καζάνια.

Από την έκρηξη δεν γλύτωσαν ούτε μηχανοκίνητα οχήματα. Δεκαπέντε αυτοκίνητα και 2 μοτοσυκλέτες έπαθαν ζημιές από την ζεστή μπογιά καθώς την ώρα της έκρηξης περνούσαν περνούσαν από το σημείο ή ήταν σταθμευμένα κοντά στο σημείο του περιστατικού.

Έκρηξη σημειώθηκε στη Λεωφόρο Ομονοίας στη Λεμεσό – Τέσσερις μεταφέρθηκαν στο Γενικό Λεμεσού