07/11/2018 16:01

Κωνσταντίνος Κυριάκου: Ο ένας εκ των δύο front man του ΠΑΠΙΓΙΟΝ band μας μιλά για συναισθήματα, όνειρα και μουσικές!

Τι συναισθήματα σου ξυπνά το τραγούδι;

Το τραγούδι δεν ξυπνάει μόνο συναισθήματα για μένα. Μου προκαλεί ανατριχίλα μόνο το να σκέφτομαι ότι βρίσκομαι πάνω σε μια σκηνή και υπάρχει κόσμος από κάτω και με βλέπει να εκφράζομαι και να δίνω όλο μου το είναι μπροστά του. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το τι νιώθω ακριβώς, αλλά πιστεύω πως αυτό που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει με ακρίβεια το τι συναισθήματα μου ξυπνά το τραγούδι, είναι πως νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου!

Τι σε εμπνέει περισσότερο;

Με εμπνέει περισσότερο να βλέπω και να νιώθω ότι ο κόσμος που βρίσκεται κάτω από την σκηνή, έχει την προσοχή του επάνω μου και απολαμβάνει αυτό που βλέπει και του μεταφέρω το πώς νιώθω και εγώ την δεδομένη στιγμή μέσα από την ερμηνεία μου.

Πως θα χαρακτήριζες την σχέση σου με τα υπόλοιπα παιδιά της μπάντας;

Η σχέση μου με τα παιδιά πιστεύω πως μπορεί να θεωρηθεί αδερφική, γιατί τους νιώθω πολύ δικούς μου ανθρώπους όλους τους.

Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από 10 χρόνια;

Ότι και να κάνω μετά από 10 χρόνια, δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα υπάρχει στη ζωή μου η μουσική, το τραγούδι, οι μπάντες, οι σκηνές, οι πρόβες, η παρέα, όλα αυτά που θα εμπερικλείουν την μουσική.

Ποια είναι τα όνειρά σου για τους Παπιγιόν;

Τα όνειρα μου με τους Παπιγιόν φτάνουν σε αρκετά ψηλά επίπεδα. Αν περνούσε από το χέρι μου, θα τους έπαιρνα, θα τους έβαζα σε ένα αεροπλάνο και θα πήγαινα μαζί τους να κάναμε συναυλίες σε όλο τον κόσμο! Όμως επειδή έμαθα πως τα όνειρα θέλουν κόπο και ώρες δουλειάς και αφοσίωσης, βλέπω χαμηλά, προσπαθώ με ό,τι μπορώ να υλοποιήσω τα όνειρά μου σιγά σιγά και πιστεύω πως μια μέρα θα ανταμειφθώ.

Απολαύστε τους Παπιγιόν στη σκηνή του Down Town Live στη Λευκωσία, κάθε δεύτερη Παρασκευή βράδυ, ενώ στις 2 Δεκεμβρίου δείτε τους στο OLa Ελληνικά στη Λεμεσό.

[social title=”” subtitle=”” link=”https://www.facebook.com/PapiyionBand/” icon=”fa-facebook”]  [social title=”” subtitle=”” link=”https://www.instagram.com/papigion_band/” icon=”fa-instagram”]

 

Tags: