Τραυματισμός από σφαίρες Παλαιστίνιας που επιχείρησε να επιτεθεί με ψαλίδι εναντίον Αστυνομικών

Τραυματισμός από σφαίρες Παλαιστίνιας που επιχείρησε να επιτεθεί με ψαλίδι εναντίον Αστυνομικών

Μια Παλαιστίνια επιτέθηκε με ψαλίδι εναντίον Ισραηλινών αστυνομικών χωρίς να καταφέρει να τους αγγίξει στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη, προτού τραυματιστεί από σφαίρες, ανέφερε η ισραηλινή αστυνομία.Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό αυτού του είδους μέσα σε δύο ημέρες.

Η Παλαιστίνια επιτέθηκε σε φρουρούς σε ένα βενζινάδικο κοντά στον Κφαρ Αντουμίν, έναν ισραηλινό οικισμό στη Δυτική Όχθη ανατολικά της Ιερουσαλήμ, ανέφερε συγκεκριμένα σε ανακοίνωση ο Μίκι Ρόζενφελντ, εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας. Κανείς αστυνομικός δεν τραυματίστηκε, διευκρίνισε.

Η επιτιθέμενη τραυματίστηκε από σφαίρες στο πόδι, ανέφερε η αστυνομία, σύμφωνα με την οποία πρόκειται για 37χρονη Παλαιστίνια από τη Γιάτα, νότια της Χεβρώνας. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο από έναν περαστικό που θορυβήθηκε από την ύποπτη, όπως είπε, συμπεριφορά της Παλαιστίνιας, ανέφερε η αστυνομία.

Ενώ οι αστυνομικοί της ζητούσαν να σταματήσει, έβγαλε ένα ψαλίδι από το σακίδιό της και έτρεξε προς το μέρος τους φωνάζοντας στα αραβικά. Στην κατοχή της είχε επίσης ένα μαχαίρι, σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία. Τη Δευτέρα ένας Παλαιστίνιος τραυματίστηκε ελαφρά αφού προσπάθησε να μαχαιρώσει πολίτες και έναν Ισραηλινό στρατιώτη κοντά στη Χεβρώνα. Στις 22 Οκτωβρίου, ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε αφού προσπάθησε να μαχαιρώσει στρατιώτες και πάλι στη Χεβρώνα.

Κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ