Λάρνακα: 13χρονος μαχαίρωσε την 9χρονη αδελφή του

Λάρνακα: 13χρονος μαχαίρωσε την 9χρονη αδελφή του

Για οικογενειακή τραγωδία κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τον θάνατο κοριτσιού ηλικίας 9 χρόνων που φέρεται να το έσφαξε με μαχαίρι το αδελφάκι του, ηλικίας 13 χρόνων. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου η οποία διεπράχθη το απόγευμα της Τρίτης (06/11) στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα.

Το κοριτσάκι, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, αφού εντοπίστηκε νεκρό από τον πατέρα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

Η γειτονιά όπου βρίσκεται το σπίτι των Ρομά από την Βουλγαρία στο οποίο διεπράχθη το φονικό, έχει αποκλειστεί με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες.

Φονικό Λάρνακας – Νεαρός γείτονας: “Ο πατέρας βρισκόταν πάνω από τη μικρή και της έκανε μαλάξεις…”

Τα πιο πάνω γεγονότα, σύμφωνα με πηγή του i-eidisi από την Αστυνομία, φαίνεται να αποτελούν και τους πρώτους ισχυρισμούς των εμπλεκομένων. Ωστόσο η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Ένα εννιάχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ύστερα από μαχαιριές που δέχθηκε από τον ανήλικο αδελφό του.

Το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων δια της ανταποκρίτριας του Φανίτσας Ζαννέτου μεταδίδει: 

Ένα εννιάχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ύστερα από μαχαιριές που φέρεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να δέχθηκε από τον ανήλικο αδελφό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, το ΤΑΕ Λάρνακας ειδοποιήθηκε γύρω στις πέντε το απόγευμα για μαχαιρώματα σε σπίτι στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου στη περιοχή Αγιος Ιωάννης στη Λάρνακα.

Με την άφιξη της Αστυνομίας στη σκηνή, εντοπίστηκε μαχαιρωμένο ένα κοριτσάκι ηλικίας 9 χρόνων Ρομά.

Με ασθενοφόρο το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Από τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας φαίνεται ότι το κοριτσάκι φέρεται να μαχαιρώθηκε από τον ανήλικο αδελφό του ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία, διερευνώνται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΕΓΚΛΗΜΑ