05/11/2018 21:42

Πιτσιρικάς σκότωσε τη γιαγιά του γιατί του έλεγε να συμμαζέψει το δωμάτιό του

Ένας 11χρονος μαθητής σκότωσε τη γιαγιά του και εν συνέχεια αυτοκτόνησε το απόγευμα του Σαββάτου 3/11 στο Λίτσφιλντ Παρκ, της Αριζόνα.

Όπως ενημέρωσε το γραφείο σερίφη της Κομητείας Μαρικόπα, οι αρχές δέχθηκαν κλήση λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου από έναν άνδρα ο οποίος ανέφερε πως ο εγγονός του πυροβόλησε και σκότωσε την 65χρονη σύζυγό του και εν συνεχεία έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η αστυνομία, οι παππούδες είχαν ζητήσει επανειλημμένως από τον εγγονό τους να συγυρίσει το δωμάτιό του, αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος.

Όταν αργότερα κάθισαν στον καναπέ του σαλονιού για να παρακολουθήσουν τηλεόραση, εκείνος πήγε από πίσω τους και πυροβόλησε τη γιαγιά του στο κεφάλι χρησιμοποιώντας όπλο του παππού του και στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι.

Ο παππούς του προσπάθησε να τον πιάσει, αλλά επέστρεψε σπίτι για να βοηθήσει τη σύζυγό του και να καλέσει την άμεση δράση. Λίγες στιγμές αργότερα, όπως είπε στην κατάθεσή του, ο εγγονός του έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε.

«Στα προκαταρκτικά στάδια της έρευνας δεν διαπιστώθηκαν προηγούμενες ενδείξεις ότι ο εγγονός θα μπορούσε να βλάψει κάποιον άλλο ή τον εαυτό του και δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας πριν από αυτό το περιστατικό», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο σερίφη της Κομητείας Μαρικόπα. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Tags: