Δεκατριάχρονος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε 9 γυναίκες

Δεκατριάχρονος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε 9 γυναίκες

Στη σύλληψη ενός 13χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο ανατολικό Λονδίνο, έπειτα από καταγγελίες γυναικών που έπεσαν θύματα σεξουαλικών επιθέσεων.

Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική αστυνομία, ο έφηβος είναι ο βασικός ύποπτος για τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχθηκαν 9 γυναίκες μέσα σε διάστημα πέντε εβδομάδων.

Οι επιθέσεις έγιναν βραδινές ώρες στην περιοχή του Πόπλαρ, μεταξύ 6 Σεπτεμβρίου και 11 Οκτωβρίου, όπως αναφέρει η αστυνομία.

«Ένα 13χρονο αγόρι συνελήφθη την Πέμπτη 1/11 μετά την παρουσία του σε αστυνομικό τμήμα του ανατολικού Λονδίνου. Θα μείνει υπό κράτηση μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου εν αναμονή συμπληρωματικών ερευνών», ανέφερε εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ στην Sun Online για να προσθέσει: «Η σύλληψη ακολουθεί έκκληση για πληροφορίες μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκαν 9 γυναίκες σε διάστημα πέντε εβδομάδων στην περιοχή Ε14 και συγκεκριμένα γύρω από το Blackwall Way.

Στην περιοχή γίνονται επιπλέον περιπολίες για να καθησυχάσουν το κοινό. Οι αξιωματικοί παροτρύνουν τον κόσμο και ιδιαίτερα τις γυναίκες που περπατούν μόνες τους, να είναι σε εγρήγορση και να έχουν συναίσθηση των γύρων τους».