Κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο στον ύπνο της – Κρεμάστηκε κατά λάθος καθώς υπνοβατούσε

Κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο στον ύπνο της – Κρεμάστηκε κατά λάθος καθώς υπνοβατούσε

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 13χρονο κοριτσάκι από την Ουαλία μέσα στο σπίτι της, όταν κρεμάστηκε κατά λάθος την ώρα που υπνοβατούσε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η Χέιζελ Τζορτζίνα Μπράντλι είχε ιστορικό υπνοβασίας και είχε αναπτύξει παθολογική φοβία για την ντουλάπα της, αφότου είδε την ταινία κινουμένων σχεδίων Monsters Inc., στην οποία τέρατα βγαίνουν μέσα από ντουλάπες για να τρομάξουν παιδιά.

Το βράδυ της 23ης Μαΐου, αφού αγκάλιασε και καληνύχτισε τη μητέρα της, πήγε για ύπνο. Το ίδιο βράδυ, ο πατέρας της βρήκε τη Χέιζελ νεκρή μέσα στην ντουλάπα, φορώντας τη σχολική της ποδιά. Λίγες μέρες νωρίτερα, η μητέρα της την είχε πιάσει να υπνοβατεί στην κουζίνα, φορώντας επίσης τη σχολική της ποδιά, ενώ και ο πατέρας της της είχε εντοπίσει επίσης να υπνοβατεί κατά καιρούς σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

Ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως ο θάνατος της 13χρονης οφείλεται πιθανότατα σε ατύχημα, καθώς δεν βρέθηκε τίποτα το ύποπτο στο σπίτι, ενώ το κορίτσι δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα και δεν είχε ενημερώσει τους γονείς του για κάποια αυτοκτονική πρόθεση.

Πηγή: newsbeast.gr