31/10/2018 13:24

Σύλληψη 34χρονου για υποθέσεις κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία

Η πρώτη υπόθεση αφορά κλοπή χρημάτων που διαπράχθηκε χθες, από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή της επαρχίας Πάφου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.00 το απόγευμα χθες, 54χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι λίγο νωρίτερα, γύρω στις 4.30 το απόγευμα, κλάπηκε από το αυτοκίνητο του ένας φάκελος που περιείχε το χρηματικό ποσό των 5000 ευρώ, ένα βιβλιάριο επιταγών και αριθμός αποδείξεων και τιμολογίων. Το αυτοκίνητο κατά το χρόνο της κλοπής βρισκόταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο σε δρόμο στην επαρχία Πάφου.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην περιοχή όπου διενήργησαν εξετάσεις, από τις οποίες προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 34χρονου υπόπτου. Εναντίον του 34χρονου εξασφαλίστηκε στη συνέχεια Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 8.50 χθες το βράδυ, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 34χρονος επίσης συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και το οποίο είχε εξασφαλιστεί στη βάση μαρτυρίας που προέκυψε κατά τη διερεύνηση ακόμη μίας υπόθεσης κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, που επίσης διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου, στις 9 του περασμένου Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 9ης Αυγούστου, 2018, κλάπηκε από σταθμευμένο αυτοκίνητο ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε αριθμό κλειδιών αυτοκινήτων και τα κλειδιά κατοικίας και υποστατικού που βρίσκονται στην επαρχία Πάφου. Ο δράστης έκλεψε το τσαντάκι, αφού πρώτα παραβίασε το αυτοκίνητο σπάζοντας το μικρό τριγωνικό γυαλί, πίσω από την πόρτα του οδηγού του οχήματος, προκαλώντας του ζημιά αξίας 40 ευρώ περίπου.

Σε έρευνα που ακολούθησε της σύλληψης του 34χρονου στην κατοικία του, ανευρέθηκε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, χρήματα τα οποία κατακρατήθηκαν από την Αστυνομία για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 34χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Τις δύο υποθέσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic