Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων,  Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, οι εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας που έχουν αρχίσει στις 29/10/2018 συνεχίζονται κανονικά καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και θα ολοκληρωθούν στις 9/11/2018.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, μεταξύ των ωρών 09:30 μέχρι τις 15:00, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση, σε μήκος μέχρι 200μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Την Τετάρτη 31/10/2018, μεταξύ των πιο πάνω ωρών, η είσοδος προς τον αυτοκινητόδρομο από τον Άγιο Τύχωνα, προς Λευκωσία θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω του Παραλιακού Δρόμου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ