Κατεχόμενα: Βρετανός τουρίστας παρέλυσε από το τσίμπημα εντόμου

Κατεχόμενα: Βρετανός τουρίστας παρέλυσε από το τσίμπημα εντόμου

Η οικογένειά του προσπαθεί να μεταφέρει τον Bennett πίσω στη Βρετανία για να γίνουν εξειδικευμένες εξετάσεις, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί θεραπεία

Μία παράξενη υπόθεση φέρνει στο φως η Metro της Βρετανίας, με κεντρικό πρόσωπο έναν πρώην λοχία του βρετανικού στρατού, τον Derek ‘Benny’ Bennett.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, ο Bennett βρισκόταν για διακοπές στην κατεχόμενη Κύπρο, όταν ξαφνικά παρέλυσε σχεδόν όλο του το σώμα. Ο Bennett μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των κατεχομένων, στο οποίο βρίσκεται από τις 15 Σεπτεμβρίου, με τους γιατρούς να πιστεύουν ότι η παρέλυση οφείλεται σε τσίμπημα από έντομο, το οποίο επηρέασε το νευρικό του σύστημα.

Σύμφωνα με την Metro, ο Βρετανός είναι σε θέση μόνο να μιλά και να ανοιγοκλείνει τα μάτια του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν έχει γίνει ακόμη κατορθωτό να διευκρινιστεί η αιτία της παράλυσης.

Η οικογένειά του τώρα προσπαθεί να μεταφέρει τον Bennett πίσω στη Βρετανία για να γίνουν εξειδικευμένες εξετάσεις, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί θεραπεία. Ωστόσο, η μεταφορά του στοιχίζει περίπου 34.000 ευρώ, με την οικογένειά του να ζητά τη βοήθεια του κόσμου μέσω της ιστοσελίδας GoFundMe, έχοντας μαζέψει μέχρι στιγμής περίπου 19.000 ευρώ.

Πηγή: politis.com.cy