Νίκος Αναστασιάδης: “Ο κυπριακός λαός θα σταθμίσει ποιός διαστρεβλώνει θέσεις”

Νίκος Αναστασιάδης: “Ο κυπριακός λαός θα σταθμίσει ποιός διαστρεβλώνει θέσεις”

Θα ενημερώσω τον κυπριακό λαό (γύρω από το Κυπριακό) και τότε θα σταθμίσει ποιός είναι εκείνος που εξυπηρετεί τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του τόπου και ποιός του κόμματός του, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αναφερόμενος σε επικρίσεις που δέχεται από τον ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Κληθείς να σχολιάσει συνέντευξη που θα δημοσιευτεί αύριο του ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού, στην οποία φέρεται να αναφέρει ότι σύμφωνα με ξένους κύκλους ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συζητά λύση ‘δύο κρατών’, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως ο ίδιος δεν μπορεί να σχολιάσει μια συνέντευξη που δεν έχει δει.

“Όμως επί μέρες τώρα, όντως, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ αφήνει να διαφαίνεται και ασκεί μια μηδενιστική κριτική”, είπε και πρόσθεσε “θέλω να τον καθησυχάσω ότι θα ενημερώσω τον κυπριακό λαό την ώρα που κρίνω και τότε θα σταθμίσει ποιός είναι εκείνος που εξυπηρετεί τα καλώς νοούμενα συμφέροντα και ποιός είναι που, μέσα από δογματικές αντιλήψεις και διαστρεβλώσεις θέσεων, προσπαθεί απλώς να εξυπηρετήσει το κόμμα του”.

Οι δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη έγιναν στο περιθώριο της τελετής κατάθεσης του θεμέλιου λίθου της νέας πτέρυγας του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ, στην Παλώδια.

ΚΥΠΕ

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ