Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν αντέχω να βλέπω ριάλιτι

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν αντέχω να βλέπω ριάλιτι

«Δεν ξέρω, όμως, πόσο μπορεί να γελάσει κανείς με το χάλι των ριάλιτι», λέει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης την φετινή τηλεοπτική σεζόν θα τον βλέπουμε μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα». Με αφορμή τη νέα του δουλειά μίλησε στο περιοδικό Tv Kous Kous και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό, αλλά και στα ριάλιτι που προβάλλονται.

– Έχετε παρακολουθήσει τον ανταγωνισμό;
«Έχω δει ελάχιστα, λόγω δουλειάς, όμως επειδή είχα κι άλλες προτάσεις, ξέρω πάνω-κάτω τι υπάρχει».

– Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπετε;
«Τα ακούω στα γυρίσματα και χαίρομαι που είναι όλοι ευχαριστημένοι, που πηγαίνουμε καλά. Έχουμε, άλλωστε, να αντιμετωπίσουμε ριάλιτι επιβίωσης, ριάλιτι με μοντέλα που αφορούν σε ανατομικά στοιχεία του σώματος που εμείς δεν τα έχουμε».

– Απευθύνεστε, όμως, σε ένα διαφορετικό κοινό, τουλάχιστον θεωρητικά…
«Το θέμα είναι αν θα σε ακολουθήσει το κοινό γιατί και το κοινό έχει πρόβλημα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, το λέω μάλιστα γιατί τότε μου είχε κοστίσει, ότι όταν έγινε ο «Αστέρας Ραχούλας», «άφησαν» τη σειρά για να δουν το «Survivor». Εμένα αυτό το κοινό με απογοητεύει. Δεν θέλω, φυσικά, να σαρώσουμε τα πάντα, όμως μη γυρνάμε και την πλάτη στην ελληνική μυθοπλασία».

– Έχετε παρακολουθήσει αυτού του είδους τα ριάλιτι;
«Είχα παρακολουθήσει το «Survivor 1» και μου άρεσε πολύ. Όταν, όμως, έχασε το ενδιαφέρον του ως παιχνίδι περιπέτειας και έγινε παιχνίδι κουτσομπολιών, ίντριγκας, έπαψε να με ενδιαφέρει. Έχω δει επίσης 5 λεπτά «Νext Τop Μodel», πέρσι είχα δει άλλα 5 λεπτά αυτά τα ριάλιτι ερωτικού περιεχομένου, αλλά δεν άντεξα περισσότερο. Ξέρετε, αυτά κρύβουν μία παγίδα, λες «θα τα δω για να γελάσω». Δεν ξέρω, όμως, πόσο μπορεί να γελάσει κανείς με το χάλι τους»

Πηγή: Πρώτο Θέμα