25/10/2018 08:27

Σύλληψη 24χρονου για υπόθεση ναρκωτικών έπειτα από καταδίωξη και ρίψη πυροβολισμών στη Λεμεσό

Καταδίωξη δυο οχημάτων, ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών και σύλληψη 24χρονου, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν τέσσερα κιλά κάνναβης, σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ, έπειτα από πληροφορία, έθεσαν υπό παρακολούθηση συγκεκριμένο σημείο στην επαρχία Λεμεσού. `Οταν επιχείρησαν να ελέγξουν δυο οχήματα, οι οδηγοί τους ανέπτυξαν ταχύτητα, και άρχισε καταδίωξή τους.

Ο οδηγός του ενός οχήματος κατάφερε να διαφύγει ενώ κατά την καταδίωξη του δεύτερου οχήματος έγινε ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών, με το όχημα να ακινητοποιείται προσκρούοντας σε αστυνομικό όχημα.

Δυο άτομα εξήλθαν από το όχημα και άρχισαν να τρέχουν. Η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει το ένα από αυτά, που κρατούσε μια πράσινη σακούλα σκουπιδιών, η οποία περιείχε τέσσερις συσκευασίες του ενός κιλού κάνναβης η κάθε μια.

Από έρευνα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν επίσης πέντε γραμμάρια κάνναβης, ένα χειροποίητο τσιγάρο που πιστεύεται πως περιέχει κάνναβη και 495 ευρώ.

Ο 24χρονος συλληφθείς, από χωριό της Επαρχίας Λεμεσού, οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ για ανάκριση. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για εντοπισμό των υπόλοιπων προσώπων.

Tags:
Cheap Website Traffic