Παιδόφιλος που βίαζε το 2 ετών κορίτσι της συντρόφου του ζητά να μειωθεί η ποινή του επειδή «τρώει» πολύ ξύλο στη φυλακή

Παιδόφιλος που βίαζε το 2 ετών κορίτσι της συντρόφου του ζητά να μειωθεί η ποινή του επειδή «τρώει» πολύ ξύλο στη φυλακή

Ένας παιδεραστής από την Ταϊλάνδη που βίασε δεκάδες φορές τη 2 ετών κόρη της φίλης του, ζήτησε να μειώσει την ποινή του επειδή υπέστη «βασανιστήρια» την τελευταία φορά που ήταν στη φυλακή, σύμφωνα με τους δικηγόρους του.

Η καταδίκη του Jason Daron Mizner έχει καθυστερήσει επειδή ο δικαστής ήταν τόσο ταραγμένος από το βίντεο του βιασμού του παιδιού που χρειάστηκε ένα διάλειμμα για να ολοκληρώσει την ποινή του.

Ο Mizner έχει καταδικαστεί για περισσότερα από 60 αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, αφού φέρεται να βίασε πάνω από 30 φορές το 2 ετών παιδί και να κατέγραφε τις φρικιαστικές του πράξεις σε βίντεο.

Την Τρίτη, στο δικαστήριο του Brisbane, η εισαγγελέας Leanne Clare δήλωσε ότι είχε δει ένα μέρος ενός βίντεο και το βρήκε «πολύ φρικιαστικό».

“Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να τοποθετήσουμε μια απόσταση μεταξύ της προβολής αυτού του βίντεο και της απόφασης, ώστε να μην επηρεαστεί η ποινή”, είπε ο δικαστής Clare, αναβάλλοντας τη διαδικασία μέχρι την Παρασκευή.

Οι περισσότεροι θέλουν ο 44χρονος να μπει ισόβια στη φυλακή.

Αλλά οι δικηγόροι του Mizner υποστηρίζουν πως τα έτη φυλάκισης του στην Ταϊλάνδη για τη σεξουαλική επίθεση σε ένα άλλο παιδί, πρέπει να ληφθούν υπόψη λόγω της κακοποίησης που υπέστη ο κατηγορούμενος στα χέρια άλλων κρατουμένων ενώ ήταν στη φυλακή.

“Υπέστη ξυλοδαρμό και άλλα βασανιστήρια,” είπε ο δικηγόρος του Mizner.

Η εισαγγελέας Clare είπε πως επειδή ο Mizner αντιμετώπισε μια δύσκολη περίοδο σε φυλακή της Ταϊλάνδης, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μειωθεί η ποινή του.

“Η έκθεση περιγράφει τις στερήσεις και την κακοποίηση που έχει υποστεί ο πελάτης σας, αλλά το να λέει ότι έχει βασανιστεί εδώ και 11 χρόνια αυτό είναι υπερβολή,” είπε η κα Clare.

Το δικαστήριο ειδοποιήθηκε ότι ο Mizner, ο οποίος ήταν 31 ετών κατά τη διάρκεια των επιθέσεων, σύναψε σχέση με τη μητέρα του 2 ετών κοριτσιού από την Αυστραλία.

Ενώ ήταν σε διακοπές στην Ταϊλάνδη, η μητέρα του κοριτσιού βρήκε ένα βίντεο στο οποίο ο σύντροφός της κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια.

Ο Mizner παρέμεινε στην Ταϊλάνδη, όπου έκανε σχέση με μια γυναίκα πριν επιτεθεί στην κόρη της και συνελήφθη από τις αρχές της Ταϊλάνδης.

Εκεί παρέμεινε στη φυλακή για 11 χρόνια από τα 35 της ποινής του και απελευθερώθηκε με εγγύηση, ενώ Αυστραλιανές αρχές τον συνέλαβαν όταν επέστρεψε στο Brisbane.

διαφορετικό

 

Κατηγορία STORIES