Άντρας έψαχνε στο ίντερνετ νεαρή κοπέλα για να τη σκοτώσει, να κάνει σεξ με το πτώμα της και μετά να τη φάει

Άντρας έψαχνε στο ίντερνετ νεαρή κοπέλα για να τη σκοτώσει, να κάνει σεξ με το πτώμα της και μετά να τη φάει

Ένας άντρας από το Τέξας συνελήφθη επειδή έκανε μια ανάρτηση στον σκοτεινό ιστό όπου ζητούσε να σκοτώσει, να βιάσει κι έπειτα να φάει μια νεαρή κοπέλα.

Τη Δευτέρα, ο 21χρονος Alexander Nathan Barter, συνελήφθη στο Shelby County επειδή φέρεται να έκανε γνωστές τις προθέσεις του σε έναν αστυνομικό που τον εξέταζε στο διαδίκτυο.

Στην ανάρτηση που έκανε ο Barter, καλούσε όποιον ήθελε να φάει μαζί του ένα νεαρό κορίτσι και στη συνέχεια να κάνει σεξ με το πτώμα, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο Barter δημοσίευσε επίσης δύο κρυπτογραφημένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να επιτρέψει σε άλλους κανίβαλους να επικοινωνήσουν μαζί του.

Η ανάρτηση ανακαλύφθηκε από έναν μυστικό πράκτορα του Υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας.

Ο πράκτορας απάντησε αναφερόμενος στη θέση προσφέροντας την κόρη του.

“Ωραία! Είμαι στο Ανατολικό Τέξας. Πόσο χρονών είναι η κόρη σου; Μπορούμε να την σκοτώσουμε;” έγραψε ο Barter στο σχόλιο του μυστικού πράκτορα.

Ο Barter έδωσε τότε σοκαριστικές λεπτομέρειες για τα πράγματα που θα ήθελε να κάνει με το κορίτσι πριν και μετά το θάνατό του.

Ο Barter και ο μυστικός πράκτορας αντάλλαξαν μια σειρά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα οποία σχεδίαζαν να συναντηθούν μαζί με την «κόρη» του αξιωματικού.

Οι ανακριτές δήλωσαν ότι κατάφεραν να ανιχνεύσουν τον Barter μέσω αρχείων καταγραφής IP.

Στη συνέχεια ήλθαν σε επαφή με τον πάροχο υπηρεσιών Ίντερνετ, ο οποίος τελικά τους οδήγησε στον Barter, σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης.

Ο μυστικός πράκτορας και ο Barter όρισαν την 19η Οκτωβρίου ως την ημέρα που θα συναντιόνταν για το “ταξίδι” τους.

Καθώς ο Barter πήγαινε συναντήσει τον «πατέρα και την κόρη», συνάντησε μια ομάδα αξιωματικών έξω από το σπίτι του.

Οι ερευνητές τον βρήκαν με μια πλαστική σακούλα σκουπιδιών και ένα μαχαίρι – αντικείμενα που είχε αναφέρει ότι θα έπαιρνε μαζί του κατά τη διάρκεια των συζητήσεών του με τον μυστικό πράκτορα.

Ο Barter οδηγήθηκε στη φυλακή του Shelby County όπου κρατείται εν αναμονή της δίκης του.

διαφορετικό