Ξαφνική αποχώρηση από το My Style Rocks

Ξαφνική αποχώρηση από το My Style Rocks

Με μία οικειοθελή αποχώρηση ξεκίνησε το επεισόδιο της Τρίτης, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ανακοινώνει ότι η Τάμτα Μαστοράκη αποφάσισε να φύγει από το My Style Rocks. Μόλις τα κορίτσια έκαναν την πασαρέλα τους, η παρουσιάστρια έκανε τη σχετική ανακοίνωση.

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι η Τάμτα Μαστοράκη αποφάσισε να φύγει από το My Style Rocks. Δεν θα συνεχίσει στην παρέα μας. Την ευχαριστούμε για τη συμμετοχή της και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ο, τι κάνει» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Τάμτα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα post, όπου ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα. «Τελευταία μου μέρα χθες Στο mystylerocks. Ελπίζω να σας έκανα πρόταση Με κλασσικό Ντύσιμο που εγώ λατρεύω και πιστεύω σε πολλές γυναίκες ταιριάζει αυτό το στυλ. Σας ευχαριστώ πολύ όλο αυτό το καιρό που με στηρίξατε σας αγαπώ πολύ να το ξέρετε με έχετε συγκινήσει με τα μηνύματα σας», έγραψε χαρακτηριστικά

Η Τάμτα Μαστοράκη είχε ξεκινήσει δυναμικά στο show, όμως, τον τελευταίο καιρό οι εμφανίσεις της δεν ήταν αυτές που περίμεναν οι κριτές από εκείνη. Και πολλές φορές της είχαν ασκήσει σκληρή κριτική, ενώ δύο συνεχόμενες φορές ήταν υποψήφια προς αποχώρηση.

Μάλιστα, στο τελευταίο επεισοδιακό Gala της Παρασκευής, τα κορίτσια είχαν σώσει την Τάμτα, υποδεικνύοντας ως μία από τις δύο υποψήφιες προς αποχώρηση την Χριστίνα Παπαδέλη. Κάτι, που είχε εξοργίσει την επιτροπή, η οποία έκανε λόγο για «κινήσεις στρατηγικής».

newsbeast.gr

Κατηγορία TV