Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες στο μετρό της Ρώμης – Και οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανάμεσά τους

Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες στο μετρό της Ρώμης – Και οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανάμεσά τους

Πλημμύρισαν οι κυλιόμενες σκάλες του μετρό από τα νερά της καταρρακτώδους βροχής και πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, πέφτοντας ο ένας πάνω στον άλλον – Από τις πρώτες εικόνες φαίνεται ότι υπήρξε και πρόβλημα με τη λειτουργία της σκάλας – Πληροφορίες και για έναν άνθρωπο που έχασε το πόδι του

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που πήγαιναν στο στάδιο «Ολίμπικο» της Ρώμης για τον αγώνα της ομάδας τους με την τοπική Ρόμα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, τραυματίστηκαν στις κυλιόμενες σκάλες του σταθμού «Repubblica», στο μετρό της ιταλικής πρωτεύουσας.

Στο σημείο επικράτησε συνωστισμός και οι πρώτες εικόνες συγκλονίζουν, καθώς τραυματιοφορείς και ασθενοφόρα παραλαμβάνουν τους χτυπημένους ανθρώπους. Μεταξύ άλλων, υπάρχουν αναφορές για έναν πολύ σοβαρά τραυματία, ο οποίος έχασε το πόδι του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την ώρα του ατυχήματος, στην ιταλική πόλη έβρεχε καταρρακτωδώς. Τα ορμητικά νερά πλημμύρισαν τις σκάλες του μετρό, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να γλιστρήσουν και στη συνέχεια ουσιαστικά να ποδοπατηθούν από αυτούς που βρίσκονταν πίσω τους.

Από τις πρώτες εικόνες ωστόσο προκύπτει και ότι η σκάλα δεν λειτούργησε καλά, καθώς επιτάχυνε ξαφνικά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολλών άνθρώπων.