Ιστοσελίδα για τον τουρισμό κρουαζιέρας εγκαινίασε η DP World Limassol

Ιστοσελίδα για τον τουρισμό κρουαζιέρας εγκαινίασε η DP World Limassol

Στο πλαίσιο του στόχου που έθεσε για προώθηση του τουρισμού κρουαζιέρας  και την υποστήριξη των επιβατών και των εταιρειών κρουαζιέρας,  η διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού γενικού φορτίου και κρουαζιέρων, DP World Limassol, εγκαινίασε την ιστοσελίδα www.limassolcruise.com.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, “με μοντέρνο σχεδιασμό και πλούσιο περιεχόμενο, η ιστοσελίδα, με το όνομα www.limassolcruise.com αποτελεί μία διαδικτυακή διαδραστική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για να παρέχει σε επισκέπτες και δυνητικούς πελάτες την ευκαιρία να αποκτήσουν εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών που σχετίζονται με τον τουρισμό στην Κύπρο”.

Ανάμεσα σε άλλα, οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν χρήσιμες πληροφορίες για την DP World Limassol, το Νέο Επιβατικό Τερματικό και τις εγκαταστάσεις του καθώς και εισηγήσεις για εκδρομές και τοπικά αξιοθέατα.

Ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, Charles Meaby σημείωσε πως “με τη δημιουργία μίας εξειδικευμένης πλατφόρμας αποκλειστικά αφιερωμένης στις κρουαζιέρες και το νέο επιβατικό κρουαζιέρας, επιδιώκουμε να συμβάλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας στην Κύπρο, παρέχοντας μία ευχάριστη ψηφιακή εμπειρία σε επιβάτες και εταιρείες κρουαζιέρας”.

Ο κ. Meaby πρόσθεσε πως η νέα ιστοσελίδα αντικατοπτρίζει τη στρατηγική της εταιρείας, που επικεντρώνεται στη ενίσχυση της παρουσίας της Κύπρου στον περιφερειακό χάρτη κρουαζιέρας μέσω στοχευμένων και συστηματικών αναβαθμίσεων.

Το λανσάρισμα της νέας ιστοσελίδας, η οποίο θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται συνεχώς, πραγματοποιείται στο πλαίσιο μιας σειράς πολύπλευρων δράσεων που υλοποιεί η DP World Limassol, στο πλαίσιο της δέσμευσής της να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του τομέα της κρουαζιέρας στην Κύπρο.