09/10/2018 12:13

Κρίσιμα τραυματισμένος ο 64χρονος τουρίστας από το τροχαίο στη Λεμεσό

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 64χρονος Ρώσος τουρίστας, ο οποίος παρασύρθηκε το πρωί από όχημα που οδηγούσε 51χρονος, επί της παραλιακής λεωφόρου της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την τροχαία Λεμεσού, ήταν 06:35 όταν ο άτυχος 64χρονος επιχειρούσε να διασταυρώσει το δρόμο μέσω της φωτοελεγχόμενης διάβασης πεζών, παρά το ξενοδοχείο όπου διαμένει.  Ο πεζός κτυπήθηκε από όχημα, τύπου τζιπ, που οδηγούσε 51χρονος Ελλαδίτης, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, με αποτέλεσμα να εκτιναχτεί στο μπροστινό μέρος του οχήματος και ακολούθως να πέσει στην άσφαλτο.

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό – Παρασύρθηκε πεζός

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατείται για νοσηλεία σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ενώ στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Από περαιτέρω εξετάσεις, φαίνεται πως ο 64χρονος διασταύρωνε μέσω της διάβασης πεζών χωρίς να ενεργοποιήσει προηγουμένως τα κομβία ρύθμισης των φώτων.

Εναντίον του οδηγού εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags: