Το απόγευµα θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις

Το απόγευµα θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις κυρίως µετά το µεσηµέρι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται µετά το µεσηµέρι, στα ορεινά και το εσωτερικό, δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήµερο για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΚΥΠΕ