28/09/2018 09:04

Η Αμερικανίδα πρεσβευτής σε διαδήλωση κατά του π. Μαδούρο ζητώντας από το μεγάφωνο την αποχώρησή του

Η Αμερικανίδα πρεσβευτής στα Ηνωμένα Έθνη, η Νίκι Χέιλι συμμετείχε σε μια διαδήλωση των αντιπάλων του Προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο και δεν δίστασε να πάρει το μεγάφωνο απαιτώντας την αποχώρηση του.

“Θα αγωνιστούμε για την Βενεζουέλα και θα συνεχίσουμε έως ότου ο Μαδούρο φύγει!” φώναξε η Αμερικανίδα διπλωμάτης, λίγες ώρες μετά την ομιλία του Προέδρου της λατινοαμερικάνικης χώρας στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, κατά την οποία δήλωσε πρόθυμος να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ.

“Θα χρειαστούμε οι φωνές σας να ακουστούν, και σας λέω αυτό, η φωνή των ΗΠΑ θα είναι δυνατή”, είπε η Χέιλι.

Όπως τόνισε, πήγε στην Κολομβία, στα σύνορα με την Βενεζουέλα, όπου περισσότερο από ένα εκατομμύριο Βενεζουελάνοι έχουν μεταναστεύσει εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και του υπερπληθωρισμού που μαστίζει τη χώρα.

“Αυτό που είδαμε, κανείς δεν πρέπει να το βιώσει…Ενώ ο Μαδούρο τρώει σε καλά εστιατόρια”, είπε η Αμερικανίδα διπλωμάτης.

Οι διαδηλωτές, μπροστά από το κτίριο του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν “Βενεζουέλα SOS” και φώναζαν συνθήματα όπως “Τι θέλουμε; Ελευθερία”.

Χθες, ο Πρόεδρος Τραμπ δήλωσε ότι θα ήταν πρόθυμος να συναντηθεί με τον Μαδούρο, αν κάτι τέτοιο θα βοηθούσε την Βενεζουέλα, αφήνοντας ταυτόχρονα ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

“Όλες οι επιλογές” βρίσκονται στο τραπέζι, συμπεριλαμβανομένων και των πιο “ισχυρών”. “Και ξέρετε τι εννοώ με το ισχυρών”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Cheap Website Traffic