25/09/2018 07:58

Ανατροπή βυτιοφόρου στη Λάρνακα, στην εντατική ο οδηγός

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, 59χρονος από τη Λάρνακα, ύστερα από ανατροπή του βυτιοφόρου οχήματος του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα 45 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, 59χρονος από τη Λάρνακα οδηγούσε βαρύ φορτηγό βυτιοφόρο στη Λεωφόρο Αρτέμιδος με πορεία προς τον κυκλικό κόμβο του παλαιού αεροδρομίου Λάρνακας, όταν σε ένα σημείο του δρόμου όπου υπάρχει αριστερή στροφή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρεξέκκλινε της πορείας του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το φορτηγό απέκοψε δέντρα που υπήρχαν στο πεζοδρόμιο και πινακίδα της τροχαίας και τελικά ανατράπηκε σε παρακείμενο ανάχωμα εκτός του δρόμου.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου εγκλωβίστηκε στο φορτηγό και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστεί.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς οι οποίοι έκριναν ότι ο 59χρονος είναι πολυτραυματίας με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή.

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου για νοσηλεία.

Τα αίτια του δυστυχήματος εξετάζονται από την Τροχαία Λάρνακας.

Tags: