21/09/2018 16:44

Έλλη Κάϊζερ: Η επιτυχημένη Hair Stylist μας μιλά για την δημιουργία της Kaizer Hair Academy που ήδη συμπληρώνει δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας!

Πως πήρατε την απόφαση για την δημιουργία της Kaizer Hair Academy;

Η δημιουργία της Kaizer Hair Academy ήταν ένα όνειρο πολλών χρόνων. Το γεγονός ότι ήθελα να μεταδώσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου στην νέα γενιά αποτέλεσε κατευθυντήρια γραμμή και βαθιά ανάγκη μέσα μου, στο να δημιουργήσω τελικά αυτήν την ακαδημία! Νιώθω ότι δημιουργώντας αυτή την ακαδημία, δίνω την ευκαιρία στους νέους να κατακτήσουν τα όνειρά τους, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αφήσουν το δικό τους στίγμα σε αυτόν τον κόσμο που τόσο λατρεύω, τον κόσμο της κομμωτικής.

Μπορείτε να μας μιλήσετε για τα courses που προσφέρει η σχολή σας;

Η σχολή Kaizer Hair Academy προσφέρει πιστοποιημένα προγράμματα στον τομέα της κομμωτικής, του barbering, του μακιγιάζ και της ονυχοπλαστικής δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους τόσο πρακτικά όσο και θεωρητικά μαθαίνοντας όλες τις απαραίτητες τεχνικές καθώς και όλες τις τάσεις της μόδας έτσι ώστε να ανελιχθούν επαγγελματικά και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Ποιο θεωρείτε ότι είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ακαδημίας σας;

Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ακαδημίας μας είναι ότι έχοντας την απαραίτητη γνώση και εμπειρία είμαστε πλήρως καταρτισμένοι σε αυτό που κάνουμε. Στόχος μας είναι να δώσουμε τις σωστές βάσεις σε άτομα που όνειρό τους είναι να ασχοληθούν με την κομμωτική τέχνη χρησιμοποιώντας διαχρονικές τεχνικές αλλά και τις πιο σύγχρονες.

Τι ονειρεύεστε για το μέλλον;

Πρωτίστως υγεία για μένα, τους ανθρώπους που αγαπώ και τους συνεργάτες μου και όσο αφορά τα επαγγελματικά μου σχέδια, ονειρεύομαι να βλέπω την ακαδημία να εξελίσσεται και να μεγαλώνει!

Βρείτε την Kaizer Hair Academy στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου 12ου αρ. 89, Πάφος, τηλ.: 26 600060

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic