ΚΕΔΙΠΕΣ: Καταβάλλονται προσπάθειες για επίλυση του προβλήματος των συμψηφισμών

ΚΕΔΙΠΕΣ: Καταβάλλονται προσπάθειες για επίλυση του προβλήματος των συμψηφισμών

Η Κυπριακή Εταιρεία Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων (ΚΕΔΙΠΕΣ) θυγατρική της ΣΕΔΙΠΕΣ, (πρώτην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας) με σημερινή της ανακοίνωση αναφέρει πως καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη  εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που έχουν επηρεαστεί.

Η ΚΕΔΙΠΕΣ ανακοίνωσε πως ήδη έχει προσχωρεί σε σύσταση αρμόδιας ομάδας για στελέχωση του τηλεφωνικού κέντρου με αριθμό τηλεφώνου 22743500 στον οποίο οι επηρεαζόμενοι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν καθώς, καθώς και εξειδικευμένης ομάδας η οποία εξετάζει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Επιπρόσθετα η ΚΕΔΙΠΕΣ αναφέρει πως έχει επίσης ζητήσει από τον Χρηματοοικονομικό Επίτροπο να της προωθηθεί το σύνολο των σχετικών παραπόνων που έχει λάβει, προκειμένου να τύχουν και αυτά άμεσου χειρισμού από πλευράς ΚΕΔΙΠΕΣ  ενώ  βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Τράπεζα για τη μεταφορά 4559 επηρεαζόμενων τρεχούμενων λογαριασμών.

Διαβάστε επίσης:   Υπερψηφίστηκε χωρίς τροπολογίες το πακέτο νομοσχεδίων για τα ΜΕΔ και το καθεστώς της ΣΚΤ

«Η ΚΕΔΙΠΕΣ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη  εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που έχουν επηρεαστεί», καταλήγει η ανακοίνωση.