Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου iPhone XS και του Apple Watch 4

Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου iPhone XS και του Apple Watch 4

Μπορεί να μάθαμε για την ακριβή ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη παρουσίαση της Apple για τη φετινή χρονιά, όμως για ακόμη μια φορά η εταιρεία πέφτει θύμα διαρροών, και αυτή τη φορά ίσως σημαντικότερη από πολλές προηγούμενες.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα 9to5mac δημοσίευσε αρχικά μια φωτογραφία σε πολύ καλή ανάλυση και η οποία όπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα απεικονίζει τα δύο από τα τρία νέα iPhone που πρόκειται να ανακοινωθούν στις 12 Σεπτεμβρίου. Τα μοντέλα αυτά έχουν διαστάσεις 5.8 και 6.5 ιντσών, με την οθόνη τους να στηρίζεται στην τεχνολογία OLED. Στην φωτογραφία μπορούμε να δούμε ότι και οι δύο συσκευές έρχονται σε χρώμα χρυσό, ένα χρώμα που δεν χρησιμοποίησε η Apple για το iPhone X. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ακόμα ότι τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα θα ονομάζονται iPhone XS.

Η δεύτερη μεγάλη διαρροή αφορά επίσημη φωτογραφία της τέταρτης γενιάς του Apple Watch, η οποία θα ανακοινωθεί στην ίδια παρουσίαση. Με βάση αυτή τη φωτογραφία, επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι η οθόνη του νέου έξυπνου ρολογιού της Apple θα έχει ελάχιστα περιθώρια κάτι που δίνει στον χρήστη μεγαλύτερη οθόνη και με τις διαστάσεις να μην διαφέρουν από την προηγούμενη γενιά. Ακόμα βλέπουμε ένα νέο watchface ενώ στα πλάγια και κάτω από το digiral crown, υπάρχει μια μικρή τρύπα, πιθανόν ένα πρόσθετο μικρόφωνο.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου των τιμών και των ημερομηνιών διάθεσης, αναμένεται να γίνουν γνωστές κατά την παρουσίαση της 12ης Σεπτεμβρίου.

Πηγή: e-radio.gr

Tags APPLE, IPHONE
Κατηγορία TECH