Τμηματικό κλείσιμο δρόμων στη Λευκωσία και επαρχία λόγω διαφόρων εργασιών

Τμηματικό κλείσιμο δρόμων στη Λευκωσία και επαρχία λόγω διαφόρων εργασιών

Σε τμηματικό κλείσιμο δρόμων στη Λευκωσία και στην επαρχία Λευκωσία προχωρεί το Τμήμα Δημοσίων Εργων λόγω εργασιών.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα ότι την Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου , μεταξύ των ωρών 6.30 π.μ. – 3 μ.μ.,θα εκτελούνται εργασίες για πλύσιμο ανακλαστήρων στις λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού στον Στρόβολο, Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία και στη λεωφόρο Αρχαγγέλου(φώτα CINEPLEX) μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια  εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά για απόσταση 200 μ. περίπου η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Εξάλλου την περίοδο 30 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου , μεταξύ των ωρών 6.30 π.μ. – 3 μ.μ., εκτός Σαββάτου και Κυριακής,θα εκτελούνται εργασίεςγια πλύσιμο ανακλαστήρων στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λευκωσίας ως ακολούθως:

  • Την Πέμπτη 30 Αυγούστου και την Παρασκευή 31 Αυγούστου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, από τον ανισόπεδο κόμβο Αγίας Βαρβάρας μέχρι την έξοδο προς Αθηένου, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο διαχωριστικό δίκτυ παρά τον Κόρνο.
  •  Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, από τον ανισόπεδο κόμβο Ανθούπολης μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ακακίου, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια  εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά για απόσταση 200 μ. περίπου η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.