Εκτός κινδύνου τα τρία πρόσωπα που τραυματίστηκαν σε κατασκηνωτικό χώρο στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Εκτός κινδύνου τα τρία πρόσωπα που τραυματίστηκαν σε κατασκηνωτικό χώρο στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Σε κατάσταση εκτός κινδύνου νοσηλεύονται σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία και στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου τα τρία πρόσωπα που τραυματίστηκαν χτες κατά την πτώση ευκαλύπτου σε κατασκηνωτικό χώρο στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 20:05 λήφθηκε πληροφορία ότι σε κατασκηνωτικό χώρο στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας κατέπεσε δέντρο.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κάτω Πύργου μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ένας κλώνος έπεσε από ύψος και τραυμάτισε τέσσερα πρόσωπα.

Πρόκειται για 28χρονη  και 38χρονη που μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Λευκωσία φέροντας κατάγματα στα πόδια. Επίσης τραυματίας είναι 45χρονος που διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Δέντρο έπεσε πάνω σε αντίσκηνα στον Πύργο Τηλλυρίας – Υπάρχουν τραυματίες (φωτογραφία)

Από την πτώση του ευκαλύπτου τραυματίστηκε ελαφρά και 5χρονο παιδάκι που ωστόσο διακομίσθηκε στο ιατρικό κέντρο του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας κυρίως για προληπτικούς λόγους και στην συνέχεια απολύθηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στον κατασκηνωτικό χώρο του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας την συγκεκριμένη στιγμή βρίσκονται 300 περίπου κατασκηνωτές.

Ο χώρος εκκενώθηκε ενώ στην σκηνή  έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα καθώς οχήματα του Τμήματος Δασών για την απομάκρυνση του δέντρου.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Μόρφου.