Πέντε συλλήψεις στον ψεσινό αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΑΣΤΑΝΑ στο ΓΣΠ

Πέντε συλλήψεις στον ψεσινό αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΑΣΤΑΝΑ στο ΓΣΠ

Υποθέσεις που αφορούν συλλήψεις για μεταφορά πυρσών, φωτοβολίδων και κροτίδων κατά παράβαση του Περί βίας στα γήπεδα Νόμου διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας και ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου, για τις οποίες πέντε πρόσωπα τελούν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με σημερινή αστυνομική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο του ψεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ-ΑΣΤΑΝΑ για το Europa League στο ΓΣΠ, συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη του αγώνα, πρόσωπο ηλικίας 22 χρόνων το οποίο ήταν συνοδηγός σε όχημα, άναψε φωτοβολίδα έξω από το παράθυρο. Το όχημα ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας όπου μετά από έλεγχο, τόσο ο 22χρονος όσο και ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Εξάλλου, 22χρονος συνελήφθη μετά το τέλος του αγώνα, αφού εισήλθε παράνομα εντός του αγωνιστικού χώρου του σταδίου.

Τέλος, πρόσωπο ηλικίας 17 χρόνων, συνελήφθη μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την έξοδό του από το στάδιο. Στην κατοχή του φωτοβολίδες και κροτίδες.

Διενεργήθηκε επίσης έρευνα σε αυτοκίνητο 19χρονου που συνόδευε τον 17χρονο, όπου εντοπίστηκε αριθμός κροτίδων και φωτοβολίδων.

Κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ