Χονγκ Κονγκ: Γιατρός σκότωσε τη σύζυγο και την 16χρονη κόρη του με δηλητήριο σε μπάλα γιόγκα

Χονγκ Κονγκ: Γιατρός σκότωσε τη σύζυγο και την 16χρονη κόρη του με δηλητήριο σε μπάλα γιόγκα

Ένας αναισθησιολόγος στο Χονγκ Κονγκ σκότωσε τη σύζυγό του και την 16χρονη κόρη χρησιμοποιώντας μια μπάλα γιόγκα γεμάτη με μονοξείδιο του άνθρακα.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο Khaw Kim-sun τοποθέτησε τη φουσκωτή μπάλα στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, όπου το αέριο άρχισε να διαρρέει και σκότωσε τις δύο γυναίκες.

Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές μέσα σε ένα κλειδωμένο αυτοκίνητο το 2015, με την υπόθεση αρχικά να προκαλεί σύγχυση στις αρχές.   Ο Khaw δεν έχει παραδεχτεί την ενοχή του.

Η ιατροδικαστική εξέταση εξέταση έδειξε ότι η σύζυγός του και η μεγαλύτερη κόρη τους είχαν πεθάνει από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα. Η αστυνομία βρήκε μια ξεφούσκωτη μπάλα γιόγκα στο πίσω μέρος του κίτρινου Mini Cooper, στο οποίο ανακαλύφθηκαν νεκρές.   Εισαγγελείς δήλωσαν στο ανώτατο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ ότι ο Khaw σκότωσε τη σύζυγό του επειδή είχε μια συνάψει εξωσυζυγική σχέση και εκείνη δεν του έδινε διαζύγιο.

Ωστόσο δήλωσαν ότι ήταν απίθανο να ήθελε να σκοτώσει και την κόρη του και φέρεται να της είχε πει πως έπρεπε να μείνει στο σπίτι για να ολοκληρώσει μια σχολική εργασία.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στη δίκη πως είχαν δει τον δράστη στο κινεζικό πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, να γεμίζει δύο μπάλες γιόγκα με μονοξείδιο του άνθρακα.

Η δίκη συνεχίζεται.

Με πληροφορίες από BBC

Πηγή: lifo.gr

Κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ