22/08/2018 10:14

Σύλληψη ζεύγους στην Πάφο για υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις

Στη σύλληψη ζεύγους προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ζεύγος Ε/κ συνελήφθη χθες το απόγευμα. Πρόκειται για  55χρονο άντρα και 38χρονη γυναίκα, οι οποίοι διέμεναν σε ξενοδοχείο στην Πάφο μεταξύ των ημερομηνιών 30.6.2017 – 13.7.2017.

Το ζεύγος είχε αναχωρήσει από το ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσει το λογαριασμό ύψους 480 ευρώ και εναντίον τους από τότε εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνταν.

Χθες, μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, συνελήφθη το ζεύγος και ανακρινόμενοι παραδέχτηκαν τη διάπραξη του αδικήματος, ενώ υποσχέθηκαν να εξοφλήσουν το ξενοδοχείο.

Στην κατάθεση του ο 55χρονος ανέφερε ότι αυτός είχε την ευθύνη για την κράτηση του δωματίου και τη διαμονή, ενώ η 38χρονη ήταν φιλοξενούμενή του και δεν γνώριζε ότι δεν είχε πληρωθεί ο λογαριασμός.

Ο 55χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί  ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα, ενώ εναντίον της 38χρονης δεν προέκυψε οτιδήποτε.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Tags: