Υπό κράτηση 29χρονος για απόπειρα ληστείας στην Πέγεια

Υπό κράτηση 29χρονος για απόπειρα ληστείας στην Πέγεια

Είκοσι εννιάχρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας ληστείας, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησης του.

Το αδίκημα διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούλιο, στην επαρχία Πάφου. Συγκεκριμένα, στις 29 Ιουλίου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από υπάλληλο ξενοδοχειακής μονάδας που βρίσκεται στην επαρχία Πάφου, ότι γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, άγνωστο πρόσωπο εισήλθε στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου και υπό την απειλή πιστολιού προσπάθησε να αποσπάσει τα χρήματα του ταμείου από τον υπάλληλο που εργαζόταν στο γραφείο υποδοχής του ξενοδοχείου.

Ο υπάλληλος του γραφείου υποδοχής απέσπασε το πιστόλι από τον ύποπτο, ο οποίος τράπηκε σε φυγή χωρίς να καταφέρει να κλέψει τα χρήματα.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν την ίδια μέρα εξετάσεις στη σκηνή, ενώ παρέλαβαν το πιστόλι που κρατούσε ο δράστης, το οποίο όπως διαφάνηκε ήταν ομοίωμα.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 11.15 χθες το βράδυ από μέλη της Αστυνομίας, βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.