Καθαρισμός παραλίας της Λάρας από Νεολαία Οικολόγων στο πλαίσιο της εκστρατείας «Θάλασσες και ακτές ελεύθερες και καθαρές»

Καθαρισμός παραλίας της Λάρας από Νεολαία Οικολόγων στο πλαίσιο της εκστρατείας «Θάλασσες και ακτές ελεύθερες και καθαρές»

Ογδόντα και πλέον εθελοντές της νεολαίας Οικολόγων- Συμμαχίας Πολιτών και του τμήματος εθελοντών έκτακτης ανάγκης έδωσαν σήμερα το παρών τους στην εκστρατεία καθαρισμού της παραλίας της Λάρας στον Ακάμα.

Ο καθαρισμός της παραλίας της Λάρας, είναι ο τέταρτος και τελευταίος σταθμός της μεγάλης εκστρατείας με τίτλο «Καθαρίζω τη Μεσόγειο» που διοργανώνεται από την ιταλική οργάνωση Legambiente

Όπως αναφέρθηκε, ο καθαρισμός της παραλίας από τα σκουπίδια έγινε στο πλαίσιο της εκστρατείας «Θάλασσες και ακτές ελεύθερες και καθαρές» με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη διαφύλαξη του θαλάσσιου φυσικού πλούτου.

Όπως διαφάνηκε μετά τον καθαρισμό της παραλίας από τους εθελοντές της νεολαίας οικολόγων, τα μικροπλαστικά απορρίμματα κυριαρχούν μεταξύ των σκουπιδιών τα οποία ρυπαίνουν τη θάλασσα. Ωστόσο , αποτελεί γενική διαπίστωση ότι ο κόσμος άρχισε να συμπεριφέρεται πιο ώριμα και υπεύθυνα σε ό,τι αφορά τη ρίψη σκουπιδιών στις ακτές του Ακάμα.

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ